Fra 10.01 - 20.02.2018

Forretter

 

Kartoffelporre suppe med røget creme fraiche
og trøffel
Dkr. 68,-

 

Stegt kammusling med skaldyrs-fumet,
brændt hvid chokolade og grøn skovsyre
Dkr. 98,-

 

Tatar af kalvemørbrad med, parmesan emulsion,
skum, oliven chips og karse
Dkr. 98,-

 

Hovedretter

 

Rillette af svin, syltede svampe, broccoli, jordskokker,
rød skovsyre og sky med marv  
Dkr. 172,-

 

Slethvar stegt i rugmel, glaskål, æble, skalotter
og ægte sauce på  brunet smør og dild
Dkr. 228,-

 

Kalve culotte i aske og urter, selleripuré, rosenkål, rødbede og cremet trøffelsauce
Dkr. 228,-

 

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

 

Desserter

 

Karamelliseret pære, fløderand og frysetørret yoghurt
Dkr. 60,-

 

Hvid chokolade mousse, lime-granité, hvid chokolade, marengs og lime-støv
Dkr. 72,-

 

 

Naturmælks oste med hjemmelavet knækbrød,
oliven og ferskner
Dkr. 98,-