Forretter

Torskesouffle med syltede løg, radiseblads-mayo, frisk radise
og rugbrøds chrunch
Dkr.68,-

Pocheret æg med crudite af grønne asparges,
tørret æggeblomme og dild
Dkr.78,-

Skaldyrssuppe med sprød butterdej, stegt jomfruhummer,
grøn olie og urter
Dkr.98,- 

 

 

 

 

 

 

 

Hovedretter

Ølbraiseret kalvebryst, rødvins pocherede champignons,
syltede rødløg,
spæde gulerødder, rød skovsyre,
støv og skysauce
Dkr.172,-

 

Okserullesteg med trøfler og fermenteret løg, farseret morkler, forårsløg, bagt kålrabi og rødvinsreduktion
Dkr.238,-

 

Surf n' turf, lammeryg og hummerhale, hvid asparges,
farserede skalotter, syrlige rabarber og cremet cognacsauce
Dkr.268,-
 
Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel



Desserter


”Cheesecake” med, støv af acaibær, solbærsorbet og skovsyre
Dkr.60,-


Solero dessert med vanilje panna cotta, passionssorbet,
passionscreme, crunch og blomster
Dkr.68,-
 
Mousse på gammel knas og persille med smørstegt rugbrød, kompot på æbler, brunet smør, syrlige æbler og salvie frit
Dkr.98,-