Forretter

Fransk løgsuppe, oste-gratineret toast melba,
urter og rød olie
Dkr. 68,-

 

Røget lakse cannelloni med spinatcreme, rimmede agurker, brombær gele og skovsyre
Dkr. 78,-

 

Skindstegt rødfisk, perle cous cous, smørstegte kantareller, beurre blanc på sifon og kørvel
Dkr. 98,-

 

**********************************************************************************************

Hovedretter

 

Øl braiseret lammeskank, bagt blomkålsgratin, 
confiteret blomkålstok, syltede blomkål og sky
Dkr. 172,-


Confiteret Skovdue, farseret portobello, ristede kantareller, syltede krydderhatte, svampe chips,
karl johansauce og jernurt
Dkr. 210,-

 

Wellington indbagt oksemørbrad med bagt selleri, selleri puré, syltede selleri, cudité af bladselleri og rødvinssauce
Dkr. 248,-

 

 

**********************************************************************************************

Desserter

 

Havtorn mousse med havtorn is, lakrids gele,
hvid chokolade, saltlakrids crumble og skovsyre
Dkr. 60,-

 

Hvid chokolade Gateau marcel, hvide chokolade krystaller, frysetørret yoghurt og yoghurt is
Dkr. 78,-

 

3 gode oste fra naturmælk, syltede kumquats
og brombær kompot
Dkr. 98,-