Julebuffet 2017

Ved mindst 25 personer i eget lokale

 

Forretter

Hvide marinerede sild med hjemmelavet karrysalat

Kryddersild med æbler og kapers

Stegte julesild med rødbedesalat

Jule-gravad laks med rævesauce

Varmrøget laks med peber og marineret kål 

Æg med håndpillede rejer, mayonnaise og citron

Stegt rødspættefilet med citron og hjemmerørt remoulade

Varm postej med sprød bacon og ristede svampe

Tarteletter med høns i asparges

Grøntsagstærte med svampe, spinat og frisk-ost

Hovedretter

Frikadeller med sønderjysk hvidkål

Glaseret skinke med brunede kartofler  

Andeconfit med syltede æbler og ribs

Sønderjysk kålpølse med hjemmelavet sennep og grønlangkål

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål, hvide kartofler og brun sovs

 

Rugbrød, franskbrød, grevefedt og smør

 

Desserter

Julefromage med hasselnød crunch og syltede appelsiner

 

Europas ris a´la mande med rom-marinerede kirsebær

 

 

 

Kr. 325,- pr. person